Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

До Міжнародного дня в’язнів фашистських концтаборів

10/04/2015

10 квітня тимчасово виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Віталій Грицюк, заступник голови районної ради Сергій Шевченко, заступник міського голови Світлана Березовська взяли участь у звітньо-виборчих зборах районної громадської організації Всеукраїнської спілки в’язнів фашистських концтаборів.

Окрім керівників району у зборах прийняли участь керівники районних громадських організацій спілки в’язнів концтаборів Віктор Семененко, ветеранів війни та праці Ліда Андреєва, дітей війни Володимир Журба, члени громадських організацій, керівники структурних підрозділів рда, головний лікар центральної районної лікарні, представники ЗМІ.
 
На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих та закатованих жертв фашизму, визначили представників для урочистого покладання квітів до пам’ятного знаку в’язням фашистських концтаборів та Вічного Вогню на Пагорбі Слави м.Баштанка.
 
Після урочистого виносу корзин для покладання квітів, учасники зібрання заслухали звіт Віктора Григоровича Семененка про проведену роботу спілки та історичні засади створення районного осередку в’язнів фашистських концтаборів. Члени спілки подякували своєму керівникові за плідну роботу у відстоюванні та представлені їх прав і інтересів у громаді району, яку у 2008 році відзначив президент України Віктор Ющенко «Орденом третього ступеню за заслуги». Висловили бажання і надалі скеровуватись досвідченим і шанованим керівником в особі Віктора Григоровича, за що одностайно проголосували.
 
Також протягом засідання головний лікар районної центральної лікарні Алла Барсегян розповіла присутнім про пільги в’язням фашистських концтаборі у медичній галузі. Керівник відділу по наданню субсидій ознайомила із порядком отримання субсидій та надала відповіді на питання учасників зібрання.
По завершенню засідання Віктор Григорович Семененко звернувся до керівників району з проханням посприяти у виділенні території задля облаштування стоянки для інвалідів біля супермаркету АТБ.

Всі новини →