Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Щотижнева апаратна нарада

22/06/2015

22 червня голова райдержадміністрації Олег Сидорика, за участі голови районної ради Анатолія Петрова та секретаря міської ради Лілії Атнажевої провів щотижневу апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ, організацій і підприємств міста.
 
На початку наради очільник району оголосив хвилину мовчання з нагоди Дня скорботи і вшанування жертв війни в Україні.
 
 
Продовжуючи нараду, голова райдержадміністрації детально зупинився на участі у обласній раді оборони, що відбулась минулої п’ятниці у місті Очаків за участі керівництва області та голів райдержадміністрацій Миколаївщини.
 
Ніна Якимчук, начальник управління соціального захисту населення, повідомила присутніх про стан роботи управління із надання субсидій населенню та ознайомила із інформацією щодо надання пільг з урахуванням доходів з 1 липня 2015 року.
 
 
Олександр Годін, начальник районної філії ДП «Миколаївоблавтодор» розповів, що минулого тижня дорожники району розпочали роботи із ямкового ремонту автодороги Н-11 Миколаїв – Дніпропетровськ на ділянці від міста Баштанка до межі із Новобузьким районом.
 
Віктор Кот, начальник КП «Міськводоканал» нагадав присутнім, що у зв’язку із плановими роботами із промивки та дезінфекції резервуарів чистої води та водопровідних мереж протягом цього тижня можливі перебої із водопостачанням.
 
По завершенню наради присутніх запросили на Пагорб Слави для покладання квітів до Вічного Вогню та вшанування пам’яті жертв війни в Україні.
 

Всі новини →