Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Громадське обговорення

24/06/2015

Відповідно до графіка проведення зустрічей членів робочої групи з підготовки та проведення заходів з добровільного об’єднання територіальних громад Баштанського району з населенням керівники Баштанської районної ради взяли участь у громадських обговореннях з питань щодо добровільного об’єднання громад.
 
Протягом тижня голова районної ради Петров А.Л. узяв участь у громадських слуханнях сіл Новоолександрівка та Мар’янівка, які відбулися відповідно 23 та 24 травня п.р., а заступник голови районної ради Шевченко С.Д. – 25 травня у селі Єрмолівка.
 
У Новоолександрівці у них взяли участь сільський голова Капля В.М., підприємці, одноосібники та більш як 80 жителів, які здебільшого підтримали ініціативу приєднання до Лоцкинської територіальної громади.
 
У Мар’янівці на сходку зібралися до 50 чоловік. У заході, окрім голови районної ради Петрова А.Л. та Доброкриничанського сільського голови Драгуновського В.В. взяли участь представники ініціативних груп: с.Добре (Добренський сільський голова Галагуз О.М.) та с.Лоцкине (Кіоною О.О.), у результаті жителі Доброкриничанської сільської ради отримали дві пропозиції щодо приєднання до Добренської або Лоцкинської громад.
 
У Єрмолівській сільській раді у сходці взяли участь 42 чол., серед них сільський голова Балдич Г.П., депутат районної ради Каленіченко А.М.
 
З роз’ясненням Положення Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» виступив заступник голови районної ради Шевченко С.Д.
 
З ініціативою щодо приєднання до Привільненської сільської громади до жителів села Єрмолівка звернувся Привільненський сільський голова Верба В.Д.
 
Ні одна із цих вищезазначених громад поки не прийняла вирішального рішення. Обговорення триває.

Всі новини →