Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Зустріч із громадою Старогороженської сільської ради

25/06/2015

25 червня відбулася зустріч із громадою Старогороженської сільської ради начальників відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Аліни Стародуб в рамках обговорення Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

За ініціативи Старогороженської громади створено робочу групу щодо вивчення питання об’єднання із Баштанською міською радою.

У ході зустрічі була висловлена думка громади про те, що існуюча система органів місцевого самоврядування з урахуванням сучасного адміністративно-територіального устрою не дозволяє сформувати самодостатні територіальні громади, які б володіли достатніми матеріальними та фінансовими ресурсами. Тому єдине, що залишається – це укрупнення шляхом добровільного об’єднання територіальних громад, формування дієздатної територіальної громади, яка має можливість забезпечити потреби населення, оперативно та якісно надати базові соціальні та адміністративні послуги.

Після громадського обговорення присутніми було задано ряд питань, на які вони отримали аргументовані відповіді згідно чинного законодавства.

Всі новини →