Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Що буде завтра з нашими дорогами?!

19/08/2015

Одним із важливих соціально-економічних питань Баштанського району є майже повна відсутність якісного дорожнього сполучення між населеними пунктами.

Громадськість Баштанщини на сторінках районної газети неодноразово піднімала питання перед відповідними обласними службами та надсилала листи до різних міністерств та відомств. Зважаючи на відсутність необхідних коштів, підприємці, фермери, одноосібники, а також інші жителі району в цьому році зібрали майже 130 тис.грн. для забезпечення пальним техніки дорожньої служби, що була задіяна в ремонтних роботах дороги державного значення Н-11 ділянки Баштанка-Миколаїв (в межах Баштанського району).

Прикро спостерігати за щойно відремонтованим дорожнім полотном після проїзду великовантажного автотранспорту з понаднормованим навантаженням. Дороги просто вбивають. 

Без запровадження ефективних обмежень з перевезення вантажів із завантаженням понад норму жоден ремонт, навіть капітальний, не допоможе…

На сьогодні, одним із виходів із цієї складної ситуації в умовах відсутності достатніх коштів є встановлення вагових комплексів з автоматичною фіксацією порушення норм навантаження, що унеможливить проїзд перевантажених автомобілів та корупцію серед працівників контролюючих органів.

Якщо цього не зробити вже сьогодні, завтра ми, взагалі, втратимо щойно відремонтовані та існуючі автошляхи.

Я звертаєюся до жителів району з проханням підтримати ініціативу обласного керівництва щодо встановлення вагових комплексів на автодорозі Н-11 Миколаїв- Дніпропетровськ.

Голова райдержадміністрації                                                                         О.А.Сидорика

Всі новини →