Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Сесія районної ради

11/01/2016

11 січня 2016 року під головуванням голови районної ради Петрова А.Л. відбулася ІУ сесія районної ради, яка пов’язана із вимогами статті 77 Бюджетного Кодексу України щодо проведення уточнення районного бюджету на 2016 рік протягом двох тижнів з дня прийняття Державного бюджету.
 
У роботі сесії взяли участь 28 депутатів та запрошені, серед яких голова райдержадміністрації Сидорика О.А., начальник фінансового управління райдержадміністрації, керівник апарату райдержадміністрації, начальник фінансового управління райдержадміністрації, редактор районної газети «Голос Баштанщини» Гонта В.М. та виконавчий апарат районної ради.
 
 
На порядок денний чесії було винесено одне питання «Про уточнення рішення районної ради від 24 грудня 2015 року №2 «Про районний бюджет Баштанського району на 2016 рік», з якого проінформувала Євдощенко С.В.
 
Враховуючи внесенні уточнення депутатами було запропоновано затвердити на 2016 рік обсяг доходів районного бюджету у сумі 190798,861 тис.грн., у тому числі доходи загального фонду районного бюджету – у сумі 190179,2 тис.грн., доходи спеціального фонду районного бюджету – у сумі 619,661 тис.грн. Видаткова частина районного бюджету аналогічна вищезазначеним обсягам доходів.
 
 
За результатами голосування депутати районної ради даний проект підтримали одноголосно.
 
Депутати районної ради Літвінов Ю.М. (ПП «Нова держава») та Тітенко В.В. (партія БПП «Солідарність») внесли на обговорення ситуацію, що виникла у зв’язку з прийняттям Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» від 24 грудня 2011 року № 911-УІІ щодо  відміни у навчальних закладах району безкоштовного харчування дітей 1-4 класів,  Зокрема, Літвінов Ю.М. зазначив, що Конституція України забороняє погіршувати соціальні стандарти, на що керівниками району було надано відповідь, що райдержадміністрація та відділ освіти, молоді і спорту райдержадміністрації зроблять розрахунки і винесуть пропозиції з даного питання на розгляд депутатів, про це сьогодні йшла мова на засіданні постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів, економіки, інвестицій та регуляторної політики.
 
 
У секретаріаті сесії працювали: Коновалик Н.Г., депутат від Баштанської районної організації політичної партії «Радикальна партія Олега Ляшка», Совщак В.О., депутат від Баштанської районної партійної організації політичної партії «Наш край», Богородіченко В.Ю., депутат від територіальної організації політичної партії «Опозиційний блок» у Баштанському районі.
 
 
У лічильній комісії сесії були: Зайко М.В., депутат Баштанської районної організації політичної партії «Нова держава», Атаманчук І.П. та Присяжний О.А., депутати від Баштанської районної організації «ВО Батьківщина».
 

Всі новини →