Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Підготовка до відзначення березневих свят та пам’ятних дат

01/03/2016

29 лютого голова райдержадміністрації Олег Сидорика провів засідання організаційного комітету з питання відзначення в Баштанському районі визначних дат, запланованих в першій декаді березня поточного року. А саме: Міжнародного жіночого дня, 72-ї річниці визволення Баштанського району від нацистських загарбників, річниці пам’ятних дат Тараса Григоровича Шевченка.

У засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів та відповідальні працівники райдержадміністрації, представники районної, міської рад, директори закладів культури, представники райвіськкомату, поліції, Професійного ліцею та громадських організацій.
 
 
Олег Анатолійович заслухав пропозиції присутніх щодо проведення заходів, ознайомився із сценарієм урочистостей, надав доручення та визначив відповідальних за належне відзначення пам’ятних дат.
 
 
Отже, цього березня будуть проведені наступні заходи:
- 04.03.16 о 14:00 – урочисті заходи з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня у Районному будинку культури;
- 09.03.16 о 09:30 – меморіальні заходи з нагоди відзначення 72-ї річниці звільнення Баштанського району від фашистських загарбників на Пагорбі Слави;
- 10.03.16 о 14:00 – урочисті заходи з нагоди проведення в Баштанському районі Шевченківських днів в кінотеатрі «Юність» Будинку дитячої та юнацької творчості. 
 
 

Всі новини →