Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Олег Сидорика: Необхідно відновити санітарний порядок на рідній баштанській землі

10/03/2016

10 березня голова райдержадміністрації Олег Сидорика разом із міським головою Іваном Рубським провели нараду із керівниками підприємств, установ, організацій та підприємцями міста з питань санітарного стану та благоустрою міста.

Протягом наради керівники району та міста ознайомили присутніх із заходами та термінами благоустрою і прибирання міста Баштанка після зимового періоду. Нагадали керівникам установ, організацій та підприємств міста розташування закріплених за ними ділянок. Підняли питання щодо прибирання зелених насаджень та притрасових територій.
 
 
Іван Васильович акцентував увагу на початку раннього весняного періоду та оголосив дату першого колективного прибирання міста, а саме (за сприятливих погодних умов) 12 березня - проведення суботника: "Зранку машина поїхала до Нового Бугу по саджанці дерев - необхідно провести висадку на території парків мікрорайонів Агропромтехніка та Переселення, а також закласти парк біля Ярмаркової площі".
 
 
Олег Анатолійович, в свою чергу, наголосив на необхідності наведення ладу у всіх населених пунктах району: "Чисто не там де прибирають, а там не засмічують прилеглу територію! ", - Нам необхідно в стислі терміни навести належний санітарний стан та благоустрій рідної баштанської землі, починаючи від власних подвір’їв, прилеглої території, закінчуючи узбіччям доріг, адже це - візитівка Баштанщини, - підсумував очільник району.
 
 

Всі новини →