Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Обстеження умов проживання дітей в сім’ях

17/03/2016

Начальником служби у справах дітей Костенко С.В., завідувачем сектору з питань захисту прав, свобод та законних інтересів дітей служби у справах дітей райдержадміністрації Дідан А.М. спільно з головним спеціалістом районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Коверзнєвою О.А., заступником начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Пришедько О.О. 15.03.2016 та 16.03.2016 року проведено обстеження умов проживання дітей в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах на території Привільненської сільської ради, Старогороженської сільської ради, Ленінської сільської ради, Кашперо-Миколаївської сільської ради.

Всього обстежено 15 сімей даної категорії. Проведено профілактико - виховну роботу з батьками та попереджено про адміністративну відповідальність за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків.

Всі новини →