Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Баштанщина готується до 30-ї річниці Чорнобильської трагедії та Дня Перемоги над нацизмом у Європі

12/04/2016

11 квітня перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський провів засідання організаційного комітету з питань проведення на території району заходів з нагоди 30-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС, Дня примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Європі .

У заході взяли участь голова районної ради Анатолій Петров, міський голова Іван Рубський, керівник апарату райдержадміністрації Ніна Літвінова, головний лікар Центральної районної лікарні Алла Барсегян, відповідальні працівники райдержадміністрації, директори міських навчальних, позашкільних та культурних закладів, представники поліції, райвійськкомату, місцевих ЗМІ та громадських організацій.

Під час проведення засідання комітету Олександр Дмитрович акцентував увагу присутніх на організаційних моментах проведення заходів з нагоди відзначення пам’ятних дат, визначив відповідальних за підготовку технічного оснащення, запрошення громадян, підготовку сценаріїв проведення заходів.

"Сьогодні важливо зосередити увагу на патріотичному вихованні молоді району, наступне покоління свідомих українців мають знати історичні засади сьогодення та героїзм сучасних патріотів, рівнятися на мужність і звитягу Героїв української нації. Тому проведення заходів з нагоди Великої Перемоги має бути, перш за все, зорієнтовано на нашу молодь, за її безпосередньої участі. До участі у святкуванні обов’язково необхідно залучити і військовослужбовців із райвійськкомату, а також сучасних наших Героїв - учасників АТО" - наголосив Олександр Дмитрович.

Заходи з нагоди Чорнобильської аварії запропоновано провести 22 квітня (у зв’язку із проведенням обласних заходів, в яких візьме участь делегація Баштанського району). Відповідальним за проведення заходів визначено Ніну Якимчук, начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації та голову районного осередку громадської організації "Союз-Чорнобиль України" Тетяну Гассу. 

Всі новини →