Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Узгоджено всі моменти проведення заходів на травневі свята

25/04/2016

22 квітня актовій залі райдержадміністрації, під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександра Славінського, за участі керівника апарату райдержадміністрації Ніни Літвінової, головного лікаря Центральної районної лікарні Алли Барсегян, відповідальних працівників райдержадміністрації, директорів міських навчальних, позашкільних та культурних закладів, представників поліції, райвійськкомату, місцевих ЗМІ та громадських організацій, директора Баштанської філії «Укртелеком» відбулось засідання організаційного комітету з питань проведення на території району заходів з нагоди 30-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС, Дня примирення та  71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Присутні ознайомилися з остаточним сценарієм проведення заходів, з’ясували організаційні моменти, визначили відповідальних за формування колони, проведення урочистої частини, покладання квітів та організації святкування для ветеранів району.

Отже, заходи з нагоди 30-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС відбудуться 26 квітня о 09:15 на території, прилеглій до районного краєзнавчого музею - біля пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської катастрофи.

Основним заходом з нагоди 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, стане хода містом, яка відбудеться 9 травня. Розпочнеться хода, традиційно, о 9:40 від міської ради. Цього ж дня відбудуться показові виступи спортсменів-байдарочників, легкоатлетичний забіг, а також тарадиційні футбольні змагання.

Всі новини →