Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Великодня писанка-2016

28/04/2016

27 квітня у кінотеатрі БДЮТ «Юність» відбулося підведення підсумків районного конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Великодня писанка-2016», під патронатом Народного депутата України Андрія Вадатурського.

Конкурс творчих робіт «Великодня писанка» тривав з 11 по 26 квітня та був приурочений до світлого свята Великодня. Його мета - розкриття творчих здібностей і потенціалу дітей, привернення їх уваги  до народних традицій у декоративно-ужитковому та образотворчому мистецтві.

Роботи оцінювалися за критеріями Положення про конкурс: 

- відповідність темі Великодня;

- креативність та оригінальність роботи;

- використання народних мотивів.

У конкурсі взяли участь 25 навчально-виховних закладів району, представлено  33  поробки декоративно-ужиткового мистецтва та 11 малюнків.

Конкурсні роботи оцінювало журі у складі: Любові Виговської, помічника-консультанта Народного депутата України Андрія Вадатурського; Адди Бондарєвої, художника, майстра декоративно-ужиткового мистецтва; Олени Козявко, керівника студії образотворчого мистецтва Палацу культури, члена спілки народних майстрів України; Наталії Ракітіної,  завідуючої сектором культури Баштанської райдержадміністрації; Ірини Латарії, самодіяльного художника.

Членів журі, на згадку про участь у конкурсі, Андрій Олексійович нагородив грамотами.

Відбулася церемонія нагородження: 

І місце у районному конкурсі «Великодня писанка» вибороли учні Баштанської загальноосвітньої школи №1  Анна та Кирило Верба; 

ІІ місце виборола вихованка Баштанської загальноосвітньої школи №2  Наталочкіна Юлія;

ІІІ місце виборола вихованка Будинку дитячої та юнацької творчості Польщина Дар'я. Всі інші учасники отримали заохочення.

За сприяння в організації конкурсу Андрій Вадатурський нагородив грамотою начальника відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації Олену Бєлову.

Всі новини →