Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

З Днем незалежності України!

24/08/2016

Шановні земляки!

Щиро вітаємо вас із 25-ю річницею незалежності України!

Ця знаменна дата започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Ніколи ще за роки нашої державності нам не доводилося проходити такі складні випробування. І ніколи ще ми не були такими єдиними у своїх прагненнях. Ми стаємо розумнішими, сильнішими, сміливішими.

Саме зараз, захищаючи свою країну, ми отримуємо свою справжню незалежність. Шляхом боротьби формується непереможна нація. Нація патріотів. Сильних вільних людей, здатних захистити свою країну та свої родини від ворога. Сьогодні народжується справжня Україна, яка є незламною державою, гідною поваги всього світу.

Нашому поколінню бажаємо мудрості й відповідальності перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.

Щиро бажаємо всім мирного неба, плідної натхненної праці, добробуту і злагоди, нових досягнень на благо наших дітей, нашої громади, нашої неньки-України!

Нехай Господь завжди буде з Україною і веде нас до перемоги, освячуючи нашу незалежність та волю!

Перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації                    Олександр Славінський

Голова районної ради                                                            Анатолій Петров

Всі новини →