Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Районам передали нові шкільні автобуси

31/08/2016

 Сьогодні, 31 серпня, тимчасово виконуючий обов’язки голови Миколаївської облдержадміністрації В’ячеслав Бонь та голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко передали головам райдержадміністрацій  ключі від 16-ти нових шкільних автобусів. Автобуси закуплені в рамках проведення освітньої реформи.

Загалом планується передати районам 27 автобусів. На їх купівлю з бюджету області було виділено 19 млн.грн., ще 19 млн.грн. надано державою.

В’ячеслав Бонь зазначив, що вкрай важливо в рамках реформи освіти, якою передбачається створення на території області мережі опорних шкіл, забезпечити дітей, що проживають в сільській місцевості транспортом, для того, щоб вони мали змогу отримувати якісну освіту.

- Нехай ці автобуси послугують на благо школярам, - сказав В’ячеслав Бонь.

- Автобуси, які сьогодні передаються районам – це ознака того, що прогрес в освітній галузі відбувається, - заявила голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко. 

Всі новини →