Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

На прийомі у депутата Миколаївської обласної ради Фроленка В.О.

06/12/2016

06 грудня 2016 року депутат Миколаївської обласної ради Володимир ФРОЛЕНКО здійснив особистий прийом громадян у приміщенні громадської приймальні депутатів Баштанської районної ради.
 
Питання, з якими звернулися громадяни, стосувалися підтримки місцевих поетів та письменників.
 
Так, зокрема молода поетеса Тетяна Микитина звернулася з проханням допомогти у виданні навчальної книги «Абетка» для дітей молодшого віку. Депутат, вислухавши уважно молоду поетесу, вирішив сприяти у виданні такої книги для дітей, тим паче, що сьогодні є нагальна потреба саме в україномовній літературі для малечі.
 
Окрім того, депутат обговорив з керівником відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації Бєловою О.І. питання участі школярів району у новорічних святах.
 
Володимир Фроленко придбав 400 квитків для дітей Баштанщини, на новорічне дійство в обласному Палаці культури, яке відбудеться 29-30 грудня 2016 року.
 
Квитки буде передано до відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації для розповсюдження між навчальними закладами району.

Всі новини →