Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства, торговельного та побутового обслуговування населення, будівництва, приватизації та власності

31/05/2013

31 травня 2013 року о 10 годині у Баштанській районній раді під головуванням голови постійної комісії районної ради Кунпана В.В., за участю голови районної ради Луценко Л.І. та заступника голови районної ради Єланцевої В.П. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства, торговельного та побутового обслуговування населення, будівництва, приватизації та власності.

На засіданні були присутні депутати районної ради: Лехман В.Й., Поручник А.П., Сухарь В.М.
 
Членами постійної комісії районної ради було розглянуто усі питання порядку денного засідання комісії. Серед них і ряд питань про хід виконання депутатських запитів.
 
Крім того, депутатами задано ряд питань до доповідачів, затверджено план роботи постійної комісії районної ради на ІІ півріччя 2013 року, погоджено перелік питань, запропонованих до розгляду на черговій сесії, прийнято до відома та рекомендовано затвердити на черговій сесії районної ради Комплексну соціально-економічну програму забезпечення громадян житлом у Баштанському районі на 2013-2017 роки, а також заслухано звіт голови тимчасової контрольної комісії районної ради з питання «Про якість надання послуг населенню на території м.Баштанка» Лехмана В.Й.
 
 
 
 

Всі новини →