Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Засідання постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів, економіки та інвестицій

04/06/2013

04 червня 2013 року 0 10 годині під головуванням голови комісії Каленіченка Анатолія Миколайовича, за спільною участю голови районної ради Луценко Людмили Іванівни, першого заступника голови райдержадміністрації Шевченка Сергія Дмитровича та заступника голови районної ради Єланцевої Валентини Павлівни відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів, економіки та інвестицій. На порядку денному було розглянуто 10 питань.

Депутати розглянули питання «Про погодження внесення змін до районного бюджету Баштанського району на 2013 рік».
 
Члени постійної комісії внесли зміни до проекту рішення «Про внесення змін до районного бюджету Баштанського районного району на 2013 рік», а саме:
 
«По головних розпорядниках коштів по: 
 
- відділу освіти райдержадміністрації (КФК 070201 загальноосвітні школи) за рахунок вільного залишку коштів, у зв’язку із незабезпеченням фонду оплати праці до кінця року збільшити видатки в сумі 70,0 тис.грн. та за рахунок перерозподілу видатків на суму 55,1 тис.грн. на заробітну плату з нарахуванням, збільшити видатки в сумі 2,5 тис.грн.  на оздоровлення дітей в пришкільних таборах за рахунок субвенції з сільських бюджетів на фінансування районних програм та зменшити видатки по КФК 070401 Позашкільні заклади на суму 1,0 тис.грн. по оздоровленню дітей в таборі «Веселка».
 
- Баштанській райдержадміністрації, а саме по Центральній районній лікарні (КФК 080101) за рахунок економії видатків по придбанню продуктів харчування та фонду оплати праці за п’ять місяців поточного року збільшити видатки в сумі 20,0 тис.грн. на придбання будівельних матеріалів для монтажу системи вентиляції, з метою завершення робіт по відкриттю міжрайонної лабораторії ІІ рівня бактеріологічної діагностики туберкульозу;
 
- Управлінню соціального захисту населення - зменшити видатки в сумі 55,1 тис. грн. за рахунок економії коштів фонду оплати праці за п’ять місяців поточного року Територіального центру соціального захисту населення (в тому числі наявності вакансії, виплат по листках тимчасової непрацездатності);
 
- Баштанській районній раді  - збільшити видатки на суму 0,5 тис.грн. на фінансування районної Програми підтримки засобів масової інформації та забезпечення відкритості у діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування на 2011-2015 роки, на безперебійне функціонування районної радіостудії «Баштанка» за рахунок субвенції з сільських бюджетів на фінансування районних програм.
 
Дозволити перекидку коштів по головному розпоряднику - Баштанській райдержадміністрації  по КФК 091101 Центр соціальної служби сім'ї, дітей та молоді зменшити видатки в сумі 690,061 тис.грн., по КФК 091102 в сумі 2,189 тис.грн. та збільшити видатки в сумі 692,250 тис.грн. по головному розпоряднику коштів  - Управлінню соціального захисту населення, в тому числі в сумі 690,061 тис.грн по КФК 091101 та в сумі 2,189 тис.грн по КФК 091102»  та рекомендували депутатам затвердити на черговій сесії.
 
Депутати заслухали інформацію начальника фінансового управління Євдощенко Світлана Вікторівна про хід виконання рішення районної ради від 25 грудня 2012 року №12 «Про депутатський запит щодо внесення змін до формульного розрахунку фінансового ресурсу на утримання бюджетних установ та підходів до формування районних бюджетів». Члени комісії визнали, що на даний депутатський запит дав поштовх для позитивних змін у сфері розподілу і формування коштів районного бюджету, а саме готуються проекти змін до законодавчої бази з 2014 року у таких напрямках:
 
- перегляд коефіцієнта наповнюваності  шкільних класів;
 
- повернення надходження до районного бюджету земельного податку у розмірі 15%;
 
- надходження єдиного податку 50% до районного та 50% до сільського бюджету (на даний час надходження 100% до сільського бюджету). 
 
Було розглянуто питання «Про затвердження звіту про повторне відстеження результативності дії рішення районної ради від 25 листопада 2011 року №5 «Про порядок проведення конкурсу на право укладання договору оренди майна, що є спільною власністю територіальних громад міста, сіл Баштанського району» та «Про затвердження звіту про базове відстеження результативності дії рішення районної ради від 23 серпня 2012 року №13 «Про затвердження Порядку відрахування підприємствами спільної власності територіальних громад міста, сіл Баштанського району до бюджету району частини чистого прибутку (доходу)». В результаті прийнятих регуляторних актів укладено на 9 договорів оренди та на 4,744 тис.грн більше надійшло коштів до районного бюджету ніж у 2011 році. Також у 2012 році надійшли кошти в сумі 0,816 тис.грн. від сплати частини чистого прибутку (доходу) підприємствами спільної власності (розмір сплати 7%).
 
У засіданні взяли участь члени комісії: Каленіченко Анатолій Миколайович, Кравченко Микола Петрович, Грицюк Лідія Вікторівна, Бенюх Михайло Петрович, Попов Сергій Вікторович,  Куц Микола Іванович та запрошені: начальник фінансового управління райдержадміністрації Євдощенко Світлана Вікторівна, заступник голови райдержадміністрації з питань промисловості, будівництва, транспорту та житлово-комунального господарства Процак Олександр Валодимирович. 
 
Депутати погодили порядок денний та регламент роботи ХХV сесії Баштанської районної ради шостого скликання та рекомендували депутатам розглянути їх на сесії Баштанської районної ради.
 
 
 
 

 

Всі новини →