Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Новорічна ялинка у Баштанці засяяла вогнями на День святого Миколая

19/12/2017

Сьогодні, 19 грудня, головна ялинка Баштанщини на прохання містян відкрилася в центрі міста Баштанка неподалік колишнього універмагу, як за звичай, у День святого Миколая. Перше передноворічне гуляння відбулося о 15.30 і зібрало чимало дітей і дорослих.

Відкрили головну ялинку міста Баштанський міський голова Іван Рубський та перший заступник голови РДА, виконувач функцій та повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський.

«Вітаю кожну родину з Днем святого Миколая. Новорічні та Різдвяні свята ми зустрічаємося з нашими друзями, нашими близькими та рідними. Ми бажаємо один одному добра, благополуччя, щастя, міцного здоров’я, і, я впевнений, що ми бажаємо, щоб наша рідна Баштанщина, яку ми всі любимо, і далі розвивалася, − сказав, вітаючи присутніх, мер Баштанки Іван Рубський. − Цей рік був непростим, але разом з тим і успішним. Завдяки фінансовій децентралізації разом усім нам вдалося багато чого зробити, і я дякую вам за підтримку. Хочу запевнити вас у тому, що ми і надалі будемо робити все для покращення життя наших мешканців. Я впевнений, що разом нам все вдасться. Від імені депутатів Баштанської міської ради, від себе особисто вітаю вас з наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим. Бажаю всім добра, благополуччя, міцного здоров’я, і щоб у нашій країні був мир, а Господь Бог оберігав вас і ваші сім’ї!».

Привітав гостей свята і очільник Баштанського району Олександр Славінський, який побажав присутнім світлого щастя і доброї дороги до успіху, здійснення заповітних бажань і щирих сподівань, неймовірного щастя в житті та вірного кохання, міцного здоров’я і домашнього затишку.

Творчий колектив районного Будинку культури попрацював на славу і підготував цікаву розважальну програму, аби задовольнити найвибагливіші смаки дітлахів, адже саме вони були головними гостями свята. Юні глядачі разом з артистами РБК розважалися, грали в рухливі ігри, відгадували загадки, водили хороводи, співали і танцювали. Настрій у всіх був пречудовий!

Дочекалися й господарів свята – Діда Мороза і Снігурочку, які й допомогли «запалити» новорічну ялинку. Дід Мороз і Снігуронька пригощали дітлахів солодощами, про які подбала міська рада.

Головна ялинка міста подарувала атмосферу свята і буде сяяти та нести радість дорослим і малятам аж до Водохреща. Є вірний знак: як зустрічаєш Новий рік, так його і проведеш. То баштанську ялинку засвітили з гарним настроєм, із позитивною енергетикою, зі світлими надіями. Таким, ми впевнені, і буде рік-2018! Повірмо в це, й чекаймо на найкраще!

З сайту Баштанської міської ради

Всі новини →