Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Громадська рада дала старт формуванню нового складу

22/12/2017

22 грудня перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський взяв участь в останньому засіданні Громадської ради при Баштанській райдержадміністрації у цьому складі.

У роботі також взяли участь Анатолій Петров, голова районної ради, Сергій Станічний, Старогороженський сільський голова, відповідальні працівники райдержадміністрації та Баштанської міської ради.

Олександр Дмитрович подякував членам громадської ради за роботу протягом 2016-2017 року та за активну життєву позицію.

Микола Герасимлюк, голова Громадської ради, в свою чергу висловив слова вдячності керівництву району за надану можливість для гідної роботи Ради та повідомив присутнім про необхідність затвердження складу ініціативної групи для підготовки та проведення установчих зборів громадської ради. Відповідно до законодавства, строк повноважень консультаційно-дорадчого органу - 2 роки. По завершенню цього періоду відбувається формування нового складу ради.

Члени ради розглянули два питання порядку денного, а також визначили склад ініціативної групи та затвердили орієнтовний план проведення консультацій з громадськістю райдержадміністрації на 2018 рік.

Всі новини →