Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Наказ військового комісара Баштанського районного військового комісаріату від 02.04.2018 №16 «Про призов громадян на строкову військову службу у квітні-травні 2018 року»

04/04/2018

На підставі Закону України “ Про військовий обов’язок і військову службу”, Указу Президента України від 15 лютого 2018 року № 33/2018 “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році” на території Баштанського району Миколаївської області з 2 квітня по 31 травня 2018 року проводиться призов громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України:

НАКАЗУЮ:

1. Призову на строкову військову службу підлягають придатні для цього за станом здоров’я громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 18 років, та старші особи, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

2. Призвати на строкову військову службу придатних за станом здоров’я до військової служби в мирний час громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

3. Всі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані з’явитися на призовну дільницю Баштанського району за адресою: м. Баштанка, віл. Ювілейна, 68 у призначені дні з документами, вказаними в повістці. Громадяни, які не отримали повісток, зобов’язані з’явитися протягом дня 26 квітня 2018 року.

4. Всі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Баштанського району, зобов’язані негайно повернутися до постійного місця проживання і з’явитись в районний військовий комісаріат, де вони перебувають на військовому обліку.

5. Громадяни, які несвоєчасно прибули для призову на строкову військову службу, або такі, що ухиляються від проходження призовної комісії, несуть відповідальність згідно діючому законодавству.

6. На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій і учбових закладів зобов’язані звільнити призовників від роботи (навчання) на час проходження призовної комісії, відкликати призовників з відряджень і забезпечити своєчасне прибуття їх на призовну дільницю.

7. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника військового комісара-начальника відділення комплектування старшого лейтенанта Л.О.Донченка.

8. Наказ довести до всього особового складу в частині, що його стосується.

Військовий комісар підполковник С.Б.П‘ЯТНИЦЬКИЙ

Всі новини →