Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

З Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

09/05/2018

Дорогі ветерани!

Дорогі земляки!

Вітаємо вас з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Низько схиляємо голови перед пам’яттю мільйонів українців, які загинули у Другій світовій війні 1939-45 років: на її фронтах, в партизанському та національно-визвольному підпіллях, рухах опору, концентраційних таборах та на примусових роботах.

Щонайменше шість мільйонів українців, які воювали в лавах Червоної армії, – перед Богом та історією є головними свідками неправедливого пропагандистського міфу, нібито Росія виграла б війну і без України.

9 травня, День Перемоги, завжди буде червоним, як ці маки, що символізують пам’ять про всіх загиблих.

Ми шанували, шануємо і завжди будемо шанувати ратний патріотичний подвиг наших дідів і прадідів. Низько вклоняємося перед усіма ветеранами. 

Вчора на державному рівні разом з усіма європейськими країнами ми відзначили День пам’яті та примирення. Щоб не забувати про жертви тієї страшної війни, в якій загинуло понад півсотні мільйонів людей в усіх країнах світу. Із яких майже кожен п’ятий, на жаль, – з України.

Держава і народ тільки тоді мають майбутнє, коли вони спроможні надійно себе боронити. Це – висновок з усієї нашої історії.

Сьогодні військовослужбовці, які захищають східні кордони України, своєю сумлінною службою та відданістю Україні примножать славу своїх старших товаришів і своїх предків. Щохвилини та щомиті вони готові захистити наші родини, батьків і матерів, братів та сестер, рідні міста та села, захистити нашу з вами Україну. Вони гідні спадкоємці героїв Другої світової війни!

У цей святковий день бажаємо молодим воїнам, їх рідним і близьким міцного здоров’я, широких життєвих горизонтів, наснаги та сил у благородній справі служіння Батьківщині.

Ви прийняли цей виклик долі й гідно захищаєте свою країну, суверенітет та територіальну цілісність держави, її незалежність. І, пам’ятаючи подвиг, наших ветеранів, які визволили Україну 73 роки тому, ми покажемо: ми перемогли окупантів тоді, переможемо і тепер!

Слава ветеранам!

Слава Збройним Силам!

Слава Україні!

Перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації    Олександр Славінський

Голова районної ради            Анатолій Петров

Всі новини →