Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

На прийомі у депутата Миколаївської обласної ради Фроленка В.О.

05/06/2018

05 червня 2018 року депутат Миколаївської обласної ради Фроленко Володимир Олександрович провів депутатський прийом на територіі свого виборчого округу в громадській приймальні депутатів Баштанської районної ради. 
 
Питання, з якими зверталися жителі району, носили різноплановий характер, а саме:
 
розширення житлової площі одинокій матері, під опікою якої знаходяться 2 дітей і яка має 3 своїх дітей;
 
закриття аптеки у районі Агропромтехніки;
 
можливість вирішення болючого для жителів мікрорайону питання щодо прийняття на баланс у спільну власність територіальних громад міста, сіл Баштанського району будівлі аптеки «Фармація», яка знаходиться у центрі міста Баштанка;
 
встановлення меж на земельній ділянці села Піски. 
 
У ході прийому Володимир Фроленко підтримав звернення танцювального колективу «Славія, який у червні місяці буде приймати участь у Міжнародному фестивалі «Чорноморські зірки», надав благодійну допомогу на організацію поїздки учасників фестивалю. Депутат підтримав також звернення організаторів конкурсу  «Талановита молодь Баштанщини», підведення підсумків якого відбудеться 24 червня 2018 року, надавши відповідну допомогу для виготовлення дипломів талановитій молоді Баштанщини.
 
У рамках свого візиту до району Фроленком В.О. відкрито тренажерну залу для занять спортом молоді села у Привільненській ЗОШ, встановлено тренажери, які було придбано за рахунок депутатських коштів. 
 
Після урочистостей депутат поспілкувався з активом села, спортсменами, учнями та вчителями з питань активізації суспільного життя на території Привільненської сільської ради.
 
 

Всі новини →