Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Робочий візит голови Миколаївської ОДА Олексія Савченка та народного депутата України Андрія Вадатурського

14/06/2018

14 червня з робочим візитом до Баштанки завітав голова Миколаївської облдержадміністрації  Олексій Савченко та народний депутат України Андрій Вадатурський, які оглянули будівництво плавального басейну у Баштанці, загальна кошторисна вартість якого сягає майже 64 млн грн. 

Під час зустрічі гості разом з міським головою Іваном Рубським, першим заступником голови райдержадміністрації, виконувачем функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександром Славінським, головою районної ради Анатолієм Петровим, президентом та тренером футбольного клубу «Суднобудівник» Деннісом  Люкенс, працівниками апарату міської ради та райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів районних служб Баштанського району ознайомились з презентацією проекту басейну та стадіону, оглянули будівництво плавального басейну та обговорили робочі питання з представником компанії забудовника Ювента Груп Павлом Бабичем, а також оглянули як проходять роботи з будівництва футбольного міні -поля.

«Завдяки реформі децентралізації, впровадженої Президентом Петром Порошенком, Баштанська громада має можливість співфінансувати такий масштабний проект, у якому передбачено: великий басейн (25х21 м),  басейн для тренувань (7,6х3,8 м), теплий дитячий бассейн, влаштування куполу, зони відпочинку, адмінбудівлі тощо. Це приклад для всієї країни», – зазначив Олексій Савченко.

Працювати над реалізацією проекту почали у грудні минулого року. Загалом, планується здійснити все у три етапи – протягом 2017-2019 років. При цьому, джерелами  фінансування є державний та місцеві бюджети.

Протягом 2018 року на реалізацію вищевказаного проекту передбачено 6 млн грн субвенції з обласного бюджету та 4,1 млн грн з міського бюджету. Крім того, в поточному році на реалізацію цього проекту очікується надходження коштів з державного бюджету у вигляді субвенції в розмірі 20 млн грн.

Після цього гості відвідали Баштанську ЗОШ I-IIIст. №1. Директор школи Олександр Бабін ознайомив присутніх з закладом. Після цього учасники зустрічі завітали на обласні педагогічні читання вчителів історії, географії, економіки «Науково-методичне забезпечення реалізації проекту «Громаді – ініціатива молодих».

Директор департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації Олена Удовиченко  оголосила про початок реалізації ІІІ (виробничого) етапу проекту «Громаді – ініціатива молодих» та запросила до вітального слова голову облдержадміністрації Олексія Савченка, який вручив 3 подяки за високий професіоналізм, відповідальне ставлення до обраної справи, активну участь у реалізації проекту «Громаді – ініціатива молодих», підтримку молодіжних ініціатив та сприяння розвитку творчого потенціалу молоді Баштанської територіальної громади освітянам міста: учителю географії Баштанської загальноосвітньої  школи   І-ІІІ  ступенів № 2 Наталі Крижановській; учителю історії Баштанської загальноосвітньої  школи   І-ІІІ  ступенів № 1 Марині Максимовій; учителю історії Баштанської загальноосвітньої  школи   І-ІІІ  ступенів № 1 Ірині Лободовській.

З сайту Баштанської міської ради

Всі новини →