Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Зустріч робочої групи по підготовці проекту промислового парку

18/07/2018

Сучасні економічні реалії вимагають підвищення ефективності промислового виробництва та впровадження у виробництво інновацій. З метою посилення конкурентоспроможності на міжнародних ринках Україні також необхідно розвивати принципово нові формати організації виробництва. Одним з інструментів, націлених на розвиток промисловості, а також залучення інвестицій, який широко використовуються у світовій практиці, є промислові парки.

17 липня відбулось засідання робочої групи з питань підготовки проекту щодо промислового парку, зустріч з потенційними інвесторами. В засіданні взяли участь міський голова Іван Рубський, начальники відділів апарату міської ради та комунальних підприємств, директор з розвитку “Isatex invest group” Олексій Фокарді та директор ТОВ “Інвестиційне агенство розвитку регіонів України” Ігор Шепченко. На засіданні робоча група обговорила питання співпраці між об’єднаню громадою та потенційними інвесторами.

Ігор Шепченко запропонував алгоритм створення  парку:

Вибір земельної ділянки

Підготовка концепції індустріального парку

Прийняття рішення (юридичний документ про створення індустріального парку)

Вибір керуючої компанії

Підписання ініціатором створення індустріального парку угоди з керуючою компанією

Залучення учасників індустріального парку

Початок функціонування індустріального парку

Під час засідання було ухвалено робочу групу, до якої увішли міський голова з заступниками, голови постійних комісій ОТГ, начальники земельного, інвестиційного та відділу ЖКГ, керівники комунальних підприємств. Домовились, що під час наступної зустрічі, після обговорення робочою групою всіх питань, буде підписано меморандум про співпрацю.

З сайту Баштанської міської ради

Всі новини →