Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

До Європейського дня боротьби з торгівлею людьми

18/10/2018

18 жовтня 2007 року започаткований Європейський день боротьби з торгівлею людьми як день консолідації діяльності з рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього ганебного явища. 

18 жовтня 2018 року у всіх областях України та 20 жовтня у м.Києві пройде всесвітня щорічна акція „Walk for Freedom/Хода за свободу”

Цей захід не є протестом, це мовчазна і мирна хода, яка проходить вже п’ять років поспіль на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз знаходяться у рабстві. Минулого року до акції приєдналося 400 міст в 50 країнах світу. 

В Україні в 2018 році до цієї благородної акції долучаються усі обласні центри та міста країни. Небайдужі громадяни вийдуть на вулиці своїх міст аби об’єднати зусилля для подолання хвороби 21-го століття – сучасного рабства.

Акція буде проведена сьогодні - 18 жовтня у м.Баштанка від будівлі райдержадміністрації (площа Свободи) по вул.Героїв Небесної Сотні до вул.Ювілейної, після по вул.Ювілейній до  райвійськкомату де буде завершуватися хода.

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації

Всі новини →