Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

До 5-ї річниці початку Революції Гідності

21/11/2018

21 листопада о 13:00 у кінотеатрі Будинку дитячої та юнацької творчості «Юність» відбувся захід-реквіієм до Дня Гідності і Свободи. Метою свята є утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного покоління об᾿єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, віддання шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору.

На захід завітали керівники району та міста, а саме Олександр Славінський, перший заступник голови районної адміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації, Володимир Драгуновський, перший заступник міського голови, Сергійй П’ятницький, районний військовий комісар, Анатолій Олійник, Віктор Чернов, Андрій Скидан - учасники АТО, представники політичних партій, керівники та представники трудових колективів міста, учні навчальних закладів міста.

Анатолій Олійник, заступник голови районної спілки учасників АТО разом із представниками учнівської молоді навчальних закладів міста поклали квіти до пам’ятника Героям Небесної Сотні та борцям за незалежність України, що на Пагорбі Слави, а також меморіальної таблички на площі Єдності.

Зі словами привітання до присутніх звернулися Олександр Славінський та Володимир Драгуновський.

На заході були продемонстровані відео-сюжети про події 5-ти річної давнини щодо початку Революції Гідності. Присутні вшанували пам᾿ять героїв України хвилиною мовчання.

 

Всі новини →