Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Вибір найманого працівника – легальні трудові відносини

11/12/2018

11 грудня начальник та головний спеціаліст фінансово-економічного відділу Баштанського об’єднаного управління Пенсійного фонду України  Миколаївської області Ірина Мельник та Анна Олексієнко спільно із завідувачем та головним спеціалістом сектору з питань праці соціального захисту населення Баштанської райдержадміністрації Валерієм Синюгою та Альоною Шурдук провели рейд по  роз’яснювальній  роботі з питань легалізації зайнятості населення в місті Баштанка. Заходом охоплено магазини, аптечні заклади.

Робоча група проінформувала фізичних осіб – підприємців, найманих працівників про переваги легального працевлаштування. Неоформлений офіційно працівник ризикує залишитися без права на отримання соціальних пільг та виплат, гарантованих державою, особливо при нарахуванні пенсії та здійсненні перерахунків пенсій у подальшому.

Фізичним особам – підприємцям, відвідувачам у магазинах та аптечних закладах, перехожим вручені буклети про переваги легального працевлаштування, залежність страхового стажу від сплати внесків, про умови реєстрації та отримання послуг на веб-порталі Пенсійного фонду України.

Всі новини →