Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Децентралізація – це реформа всієї країни

10/01/2019

Саме таким словами Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубко окреслив перед лоцкинцями 9 січня найважливішу реформу в державі перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський під час обговорення Плану перспективного розвитку Лоцкинської сільськоі ради на 2019-2021 роки.
 
Очільник району подякував лоцкинцям за сміливість та бажання утворення об’єднаної громади із новоолександівцями, а також виразив сподівння якнайшвидшого проведення перших виборів депутатів та голови ОТГ, що були відмінені через запровадження воєнного стану. 
 
"Успішним прикладом реформи, започаткованої за ініціативи Президента України, для жителів не лише Баштанського району, а і всієї країни беззаперечно можна вважати розвиток найбільшої об’єднаної громади Миколаївщини - Баштанська об'єднана територіальна громада" - зазначив Олександр Дмитрович.
 
Нагадаємо. Зустріч з жителями Лоцкинської сільської ради відбулася на виконання доручення Президента України Петро Порошенко, озвученого на засіданні Ради регіонального розвитку Миколаївської області головою Миколаївська обласна державна адміністрація Олексій Савченко наприкінці листопада минулого року.

Всі новини →