Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

На Баштанщині тривають обговорення пропозицій до перспективного плану розвитку

10/01/2019

На виконання рішень Всеукраїнської Ради регіонального розвитку під керівництвом Президента України Петра Порошенка, що відбулася у листопаді 2018 року, по всіх громадах нашої країни проходить обговорення планів перспективного розвитку на найближчі три роки. Не є винятком і Баштанський район.

Відтак, 9 січня, в приміщенні Новоолександрівської ЗОШ відбулася зустріч керівництва райдержадміністрації з мешканцями Новоолександрівки, в ході якої були обговорені пропозиції до перспективного плану розвитку району на 2019-2021 роки.

Зокрема, Новоолександрівським сільським головою Любов’ю Кузьміною були висловлені пропозиції щодо подальшого продовження робіт з капітального ремонту сільського водопроводу, який ввели в експлуатацію в 70-х роках минулого століття та відновлення більшості аварійних приміщень сільського Будинку культури.

Користуючись нагодою, Любов Михайлівна поцікавилась у громади послідовнюстю відновлення водопровідних мереж вулицями Новоолександрівки та можливим місцем встановлення установки з доочистки води, яку закуплено напередодні придбано сільською радою і доставлено на територію населеного пункту.

"Голова облдержадміністрації Олексій Савченко пообіцяв особисто відстоювати у Києві кожен проект, включений до Плану перспективного розвитку Миколаївської області, в результаті чого область отримає затверджену “дорожню карту” з чітким усвідомленням того – які об’єкти будуть будуватися і які проекти реалізовуватися", - підсумував по завершенню зустрічі перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський.

Всі новини →