Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Традиційний foot-квест до дня міста

23/09/2019

«Баштанка знайома і незнайома» -  під такою назвою 21 вересня Баштанська центральна районна бібліотека провела захоплюючий краєзнавчий foot-квест, присвячений 213-ій річниці від дня заснування нашого рідного міста та 100-річчю з часу створення Баштанської республіки.

Захід розпочався  біля книжкової виставки-експозиції «Баштанка – місто сонця і тепла», що працювала в містечку «Казка» в Бібліотечній альтанці.

З привітальним словом до присутніх звернувся міський голова І.В.Рубський, який закликав молодь любити наше місто, вивчати його історію, цікавитись його досягненнями  та  побажав  учасникам квестууспіхів у виконанні завдань. 

Учасниками бібліотечного заходу стали учні 10-х класів загальноосвітніх закладів міста. Заклади представляли - команда «Невгамовні» БОЗЗСО 1-3 ступенів №1 разом з шкільним бібліотекарем Безручко Т.А., команда «Комета» БОЗЗСО 1-3 ступенів №2 разом з шкільним бібліотекарем Кравець О.Р. та команда «Гарт» Баштанської гімназії разом з вчителем історії Буцькою А.В. Ведуча заходу Озерова І.Г оголосила умови проведення квесту та  розповіла, що його учасникам доведеться випробувати себе на спритність, вміння швидко думати і бути частиною команди. Команди представили свої девізи, а капітани команд прийняти участь у бліц-турнірі. Карайман Анастасія, Бабійчук Наталя та Сіренко Артем відповіли на всі запитання та отримали перші завдання квесту, які були в кольорових кульках.

Квестори прийняли участь у цікавих перегонах вулицями міста. Під час виконання завдань за кожну правильну відповідь команди, отримували частину карти Баштанської ОТГ. Всі учасники заходу продемонстрували чудові знання по історії нашого міста, які  дозволили впоратись із завданнями квесту.  Але перемогу отримала команда «Невгамовні» Баштанського ОЗЗСО 1-3 ступенів №1, яка прийшла першою до останнього пункту в маршрутному листі, дала правильні відповіді на конкурсні запитання та склала карту.

Ірина Озерова підвела підсумки foot-квесту та запросила міського голову І.В.Рубського вручити  дипломи, призи та солодощі  всім командам-учасницям бібліотечного заходу.

 У всіх присутніхбули незабутні емоції та враження. Чекаємо наступного foot-квесту, щоб знову перевірити свої сили!

Всі новини →