Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Презентація роботодавця – "Новобузький виправний центр"

07/02/2020

З метою надання допомоги у забезпеченні кадрової потреби Державної установи "Новобузького виправного центру" 07 лютого 2020 року в Баштанській районній філії Миколаївського обласного центру зайнятості відбулась презентація роботодавця. Відомо, що проведення таких заходів сприяє ефективному підбору кадрів, оскільки роботодавець має змогу особисто поспілкуватись з потенційними кандидатами на робочі місця.

У рамках заходу представник установи - старший інспектор сектору по роботі з персоналом Іван Балдук, презентував присутнім заклад, охарактеризувавши основні напрямки його діяльності. На  сьогодні,установа має потребу в працівниках, які проводитимуть супровід та контроль засуджених осіб, що перебувають у виправному закладі. Балдук Іван ознайомив  шукачів роботи з  умовами та рівнем оплати праці, соціальними гарантіями, якими забезпечуються працівники.

Під час заходу безробітні активно спілкувались з роботодавцем, ставили питання, на які отримали вичерпні відповіді. Також безробітні отримали індивідуальні консультації спеціалістів центру зайнятості з питань законодавства. У заході прийняли участь 12 безробітних, які перебувають на обліку в Районній філії  та шукають роботу.

Всі новини →