Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Починаючи з 20 березня спецавтомобілі підрозділів Головного управління ДСНС України у Миколаївській області розпочали інформування громадян щодо необхідності дотримання умов карантину

20/03/2020

Зранку 20 березня рятувальники, на автомобілях оснащених гучномовцями, попереджали мешканців мікрорайону Намив і Соляні м Миколаєва та містах Вознесенськ, Баштанка, Нова Одеса, Южноукраїнськ про необхідні заходи особистої безпеки задля запобігання поширення коронавірусної інфекції та збереження здоров’я людей в умовах карантину.

Впродовж дня автомобілі ГУ ДСНС курсуватимуть вулицями усіх міст та районів Миколаївської області.

Нагадуємо, що у зв’язку з карантином, громадянам наполегливо рекомендується без нагальної потреби не залишати місця проживання, не відвідувати місця скупчення людей, під час перебування на вулиці одягати захисні маски та зберігати дистанцію між людьми не менше ніж 2 метри. Особливо важливо дотримуватись заходів особистої гігієни, подбати про близьких та рідних людей літнього віку, забезпечивши їх усім необхідним, аби їм не довелось виходити на вулицю.

Рятувальники наголошують: «Дисципліна та виконання особистих та загальних заходів безпеки є протидією поширенню коронавірусної інфекції! Будьте пильними та дотримуйтеся рекомендацій фахівців!»

Всі новини →