Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Обстеження умов проживання дітей соціальними працівниками

23/09/2020

22 вересня службою у справах дітей райдержадміністрації спільно з районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснено виїзд на територію Лоцкинської сільської ради з метою обстеження умов проживання дітей, які опинились у складних життєвих обставинах та дітей, які перебувають під опікою громадян; виявлення дітей шкільного віку, неохоплених навчанням на початок навчального року, усунення причин та умов даного явища; соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності і безпритульності.

Під час виїзду перевірено умови проживання 33 дітей,  які опинились у складних життєвих обставинах та 7 дітей, що перебувають під опікою громадян.

За результатами обстеження складено відповідні акти та з батьками дітей проведено профілактичну роботу щодо забезпечення належних умов для повноцінного проживання, виховання, навчання дітей.

Батьків попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність за ухиляння від виконання батьківських обов`язків по вихованню і навчанню дітей.

З метою недопущення захворювання дитини на COVID-19, батькам та їх законним представникам рекомендується максимально обмежити перебування дітей у багатолюдних місцях, місцях відпочинку та проведення активного дозвілля в період дії обмежувальних заходів та пам’ятати, що саме на них законодавством України покладений обов’язок піклуватись про охорону здоров’я власних дітей.

Всі новини →