Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Служба у справах дітей Баштанської РВА інформує

20/05/2024

Українці завжди найбільше шанували сім’ю та родинні зв’язки. Від батька до сина, від матері до доньки, передаються духовні цінності і досі.
Надзвичайно важливе значення сім᾿я має для дітей, які за різних обставин залишилися без батьківського піклування, але, як кожна дитина, потребують сімейного затишку, любові і піклування.
Так, 17.05.2024 розпорядженням начальника Баштанської районної військової адміністрації, Владислава Мирославовича Дмитріва, до прийомної сім᾿ї, яка функціонує на території Баштанського району, довлаштовано трьох дітей, які перебували у закладі охорони здоров᾿я.
Якщо ви хочете приєднатися до числа прийомних батьків Баштанщини, подарувати любов та турботу дітям, які залишилися без піклування батьків, отримати консультацію щодо усиновлення чи іншої форми влаштування до своєї сім᾽ї дитини-сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування, рекомендуємо звернутися до служби у справах дітей Баштанської районної військової адміністрації.
 

Всі новини →