Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Привітали дітей зі святом та вручили подарунки

01/06/2024

Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків, суспільства та держави. Саме для цього всі ми живемо та працюємо.
 
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей перший заступник начальника Баштанської районної військової адміністрації Наталія Казаріна, начальник служби у справах дітей Баштанської РВА Світлана Костенко, начальник управління соціально-економіного розвитку території Тетяна Калашнікова привітали дітей, які проживають на території району, зі святом та вручили їм подарунки.
 
Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо гідних українців, які неодмінно стануть гордістю держави.
 
Щиро вітаємо маленьких українців з Міжнародним Днем захисту дітей та бажаємо щастя, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах та найголовніше – миру на нашій рідній Україні!

Всі новини →