Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Увага! Важлива інформація щодо відключення електроенергії

04/06/2024

У зв’язку з виникненням значного дефіциту електричної потужності у результаті пошкодження та руйнування об’єктів енергетичної інфраструктури України внаслідок ракетно-дронових атак в усіх областях України введені аварійні розвантаження, у тому числі графіки погодинних відключень (далі – ГПВ).

Миколаївобленерго повідомляє, що сьогодні у Миколаївській області діє погоджений з місцевими органами виконавчої влади ГПВ, який є оптимальним в ситуації, що склалася та впроваджується для дотримання встановлених НЕК «Укренерго» граничних величин споживання електричної потужності.
 
Основний принцип застосування ГПВ персоналом Товариства – це недопущення дискримінації між споживачами та забезпечення максимально можливого рівномірного розподілу обсягів зниження споживання між споживачами.
 
ГПВ розподіляється на шість рівних черг, відповідно до яких послідовно здійснюється відключення електроенергії споживачам виходячи з обсягу застосування ГПВ та періоду доведеного НЕК «Укренерго».
 
З графіком ГПВ Ви маєте змогу ознайомитись за посиланням https://off.energy.mk.ua/
 
Звертайте увагу не тільки на ,,червоні,, години графіку ПОГОДИННИХ відключень, а й на ,,жовті,, години графіку, які також можуть бути задіяні!
 
Друзі, закликаємо до свідомого споживання електроенергії			        <p align=Всі новини →

  • НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ при ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ
  • Національне агентство з питань запобігання корупції