Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Жителі Баштанщини долучилися до акція «Голоси дітей»

04/06/2024

4 червня жителі Баштанського району долучилися до акції "Голоси дітей", аби вшанувати пам'ять неповнолітніх українців, життя котрих забрала росія. У рамках акції діти разом з педагогами, вихователями, батьками розвісили на деревах імпровізованих янголят з дзвіночками, які символізують голоси дітей, які вже не зазвучать через війну. До акції також долучилися представники громадських організацій, влади, небайдужі мешканці району.
 
Сьогоднішня акція була започаткована першою леді України. Вона приурочена до Дня пам’яті дітей, котрі загинули внаслідок збройної агресії рф проти України. Цей день є максимально важливим, бо ми втратили понад пів тисячі дітей. У Баштанському районі загинуло 12 дітей…Це наші діти, це діти України і ми маємо пам’ятати про них завжди! Вічна їм пам’ять та щирі співчуття рідним!
 
 

Всі новини →