Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Ворожий обстріл Горохівської громади

11/06/2024

10 червня о 18:49 російські окупанти завдали ворожий удар по території Горохівської територіальної громади Баштанського району.

Внаслідок обстрілу виникла пожежа господарчих споруд, сухої трави на площі 2 га. Крім цього, вибуховою хвилею та уламками пошкоджено житлові будинки й автомобіль.
 
Попередньо без постраждалих. Детальна інформація щодо наслідків обстрілу уточнюється. Пожежі ліквідовували 5 чоловік особового складу ГУ ДСНС за допомогою однієї одиниці техніки.
 
Баштанська районна військова адміністрація черговий раз закликає жителів району бути пильними та не ігнорувати заходи безпеки під час війни.
 
Будь ласка, за сигналом повітряної тривоги одразу прямуйте в укриття. Залишайтеся там до офіційного відбою тривоги! Якщо поруч немає укриття, дотримуйтеся правила «двох стін». Не підходьте до вікон, не виходьте на балкони, щоб зробити фото або відео. Уникайте масових скупчень людей.
 
Будьте особливо відповідальними щодо дотримання комендантської години, котра у Баштанському районі триває з 00.00 до 05.00 год. Будьте уважні та дотримуйтесь вищезазначених вимог.
 
Бережіть себе та своїх близьких!
 

Всі новини →