Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Владислав Дмитрів провів апаратну нараду

18/06/2024

На початку робочого тижня начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів за участі заступників та керівника апарату районної військової адміністрації провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА.

Під час засідання присутні обговорили актуальні питання життєдіяльності району та поточний стан справ за основними напрямками роботи, окреслили планові завдання на наступний тиждень.

Зокрема, розглянуто питання соціально-економічного розвитку, підготовки до 2024/2025 навчального року, проведення виплат для ВПО, стану мобілізаційних заходів в районі, перевірки споруд цивільного захисту (укриттів) у територіальних громадах Баштанського району, зокрема їх стану та доступності тощо.
 
Владислав Дмитрів під час наради черговий раз наголосив, що тільки спільними зусиллями, скоординованими діями всіх представників влади можна досягти успіхів у роботі.
 
За результатами наради надано ряд доручень керівникам структурних підрозділів в межах їх компетенції та встановлено терміни їх виконання. Всі розглянуті питання знаходяться на контролі начальника Баштанської РВА та профільних заступників.

Всі новини →