Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Про надання мінеральних добрив

25/06/2024

Баштанська районна військова адміністрація доводить до відома жителів району, що в рамках підтримки від Програми USAID АГРО у співпраці з Урядом США у межах ініціативи AGRI-Україна надасть мінеральні добрива на осінню посівну-2024 для 9 500 українських агровиробників.

Допомога розрахована на фермерів з південних, центральних, західних та північно-західних областей, в тому числі Миколаївської області для малих та середніх фермерських господарств та сільгоспвиробників, які мають в обробітку від 5 до 500 га.
 
Загалом допомога буде надана сільгосптоваровиробникам, що вирощують зернові або олійні культури; зареєстровані як юридичні особи або фізичні особи-підприємці, зокрема, сімейні фермерські господарства. Перевага надаватиметься господарствам, якими керують жінки (відповідно до даних з ДАР), а також тим агровиробникам, які раніше не отримували добрива в межах підтримки від Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО.
 
Прийом заявок триватиме з 24 червня по 4 липня або до вичерпання обсягів допомоги. Кожен погоджений учасник отримає 1 тонну нітроамофоски.
 
Реєстрація на отримання допомоги відбудеться через Державний аграрний реєстр (ДАР) у розділі «Доступні програми» - «USAID АГРО_1 тонна Нітроамофоски (NPK), 2024 р.».

Всі новини →