Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Браконьєри зухвало зрубали 1200 дерев та 416 кущів

04/03/2015

Як повідомили в департаменті економічного розвитку торгівлі та туризму миколаївської облдержадміністрації, 27 лютого на сумісній території національного природного парку «Бузький Гард» та регіонального ландшафтного парку «Гранітно-степове Побужжя» в районі с.Мигія Первомайського району співробітниками служби державної охорони парків був виявлений факт незаконної рубки зелених насаджень (1200 дерев та 416 кущів) та зняття шару родючого ґрунту на площі 0,7 га .

Матеріали по виявленому факту передано до правоохоронних органів. По даному факту Первомайським МВ УМВС України у Миколаївській області ведеться слідство. Зазначена ділянка знаходиться в оренді місцевого мешканця Юрченко О.О. Проводиться перевірка законності оренди. Питання знаходиться на контролі органів виконавчої влади.

Звертаємося до всіх миколаївців та жителів області, які стали свідками вирубки зелених насаджень, не бути байдужими і повідомляти про данні правопорушення до місцевих органів влади.

Лише спільними зусиллями ми зможемо зберегти природу нашого краю.

Всі новини →