Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Вадим Меріков: Миколаївська область має в повному обсязі виконати завдання з будівництва фортифікаційних споруд

18/03/2015

Питання будівництва фортифікаційних споруд обговорили сьогодні під час селекторної наради під керівництвом Віце-прем'єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка. У засіданні взяли участь Міністр оборони Степан Полторак та голови облдержадміністрацій.

Геннадій Зубко поставив низку завдань перед керівниками областей і акцентував увагу на стислих термінах спорудження опорних пунктів. Він відзначив важливість мобілізації ресурсів як технічних, так і людських, для того, щоб якісно, швидко, а головне вчасно зміцнити рубежі.

«Сьогодні важливішого завдання, ніж безпека в країні – не існує», – зазначив він.

У свою чергу голова облдержадміністрації Вадим Меріков доручив управлінню капітального будівництва надати список будівельних фірм, які змогли б виконувати такі роботи. Він акцентував увагу, що підрядні будівельні організації повинні мати достатню матеріально-технічну базу.

«Миколаївська область має в повному обсязі виконати завдання з будівництва фортифікаційних споруд. Ми зобов'язані залучити такі організації, які мають всю необхідну техніку, будівельні вагончики, достатню кількість людей, і які повною мірою зможуть виконати будівельні роботи», – азначив він.

Вадим Меріков вже завтра проведе нараду з керівниками цих підприємств.

Всі новини →