Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Миколаївщина відправить черговий гуманітарний вантаж в зону АТО

19/03/2015

60 тонн гуманітарного вантажу вже завтра, 20 березня, відправлять в зону проведення АТО. Про це розповів голова облдержадміністрації Вадим Меріков.

Він повідомив, що гуманітарний вантаж складається з продуктів харчування (бакалія, овочі та фрукти, консервація, кондитерські вироби), медикаментів, теплих речей, буржуйок. Все це зібрали миколаївці та жителі області.

«Це все буде направлено в Донецьку і Луганську області, як військовим, так і мирним жителям. Супроводжувати його будуть народні депутати, а також співробітники МНС і МВС Миколаївської області. Всі райони нашої області брали участь у зборі гуманітарної допомоги», – розповів Вадим Меріков.

Це вже третій гуманітарний вантаж за останні тижні. Минулого тижня була відправлена ​​гуманітарна допомога в Херсонську область, де зараз несуть службу бійці 19-го батальйону територіальної оборони. Крім того, відправили продукти харчування в призовний пункт для мобілізованих.

Всі новини →