Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

В Миколаївській області створено штаб по координації будівництва фортифікаційних споруд

27/03/2015

Про це голова облдержадміністрації Вадим Меріков проінформував віце-прем'єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка під час селекторної наради.

«В Миколаївській області створено штаб по координації будівництва фортифікаційних споруд. Вже визначені будівельні компанії, які готові виконувати відповідні роботи. В цілому область готова розпочати виконання поставлених задач»,  – повідомив Вадим Меріков.

Геннадій Зубко акцентував увагу всіх керівників областей на важливості скоординованої, злагодженої та оперативної роботи.  Він повідомив, що безпеку у місцях проведення будівництва забезпечуватимуть бійці Національної Гвардії України.  

Підбиваючи підсумки селекторної наради, Вадим Меріков зазначив: «Після фортифікаційних споруд в Донбасі ми перейдемо до будівництва таких захисних споруд в Миколаївській області». Він наголосив, що всі доручення, які були поставленні під час засідання Ради оборони, слід виконувати у відповідні терміни, та доручив прискорити збір пропозицій від військових та прикордонників щодо будівництва фортифікаційних споруд

Всі новини →