Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Вадим Меріков порекомендує в містах обласного значення встановити відеокамери

06/04/2015

Сьогодні, 6 квітня, голова облдержадміністрації Вадим Меріков провів нараду з представниками правоохоронних органів та силових структур.

Насамперед він попросив забезпечити безпеку під час проведення заходів, приурочених до річниці розгону антимайдану. Зустріч українських патріотів, які не допустили сепаратизму в нашій області, відбудеться завтра, 7 квітня. «Питання безпеки – один з пріоритетних як для нашого регіону, так і для України в цілому. Питання, яке стоїть на особливому контролі у Президента України і у нас, як обласної влади. Ви бачите, що за підтримки Російської Федерації на півдні та сході тривають теракти і диверсії. Прошу всі служби 7 квітня під час проведення мітингу бути не тільки більш пильними, але і врахувати всі можливі варіанти провокацій».

Керівник області акцентував увагу і на забезпеченні правопорядку під час проведення Великодніх свят.

За словами Вадима Мерікова в кращу сторону змінилася ситуація на миколаївських блокпостах. У цілодобовому режимі ведеться он-лайн відеотрансляція, також службу на них несуть і бійці Національної Гвардії України.

Обговорили й питання встановлення відеоспостереження в місцях масового скупчення людей, на магістральних вулицях і стратегічних об'єктах. «Місто Миколаїв з програмою «Безпечне місто» стане пілотним проектом, який ми презентуємо нашим містам обласного значення. Будемо рекомендувати їм також встановити відеоспостереження. За підсумками 6 місяців у них буде достатньо коштів, для того щоб перерозподілити їх. Якщо центральна частина міста, а також стратегічні об'єкти будуть обладнані відеоспостереженням, це підсилить роботу правоохоронних органів і убезпечить миколаївців та гостей нашої області», – впевнений Вадим Меріков.

Всі новини →