Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Оксана Янішевська: Сьогодні Миколаїв – музична столиця України

08/05/2015

Про це заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська розповіла під час мистецької акції «Перша хвилина миру».

«В нашому місті такий захід проходить вперше. Сьогодні 4 години живої музики на площі. І я сподіваюся, що це стане традицією, і миколаївці та жителі області будуть чекати на виступи живих оркестрів, музикантів, з радістю будуть приходити послухати. Оскільки сьогодні День пам’яті та примирення цей концерт закінчиться першою хвилиною миру. Це традиційний захід в Європі, сподіваюсь, що він сподобається нашим миколаївцям і стане традиційним. Сьогодні Миколаїв – музична столиця України», – констатувала вона.

Оксана Янішевська додала: «Ми дуже рідко використовуємо саме цю площу. Дуже хотілось, щоб це місце стало фестивальною площею, на якій би збиралась велика кількість миколаївців, щоб містяни звикли, що тут постійно є свято, позитив, музика, така чудова, яка лунає сьогодні».

За словами заступника голови ОДА в концерті беруть участь близько 400 музикантів творчих колективів вищого музичного училища та Обласного палацу культури. Захід розпочався о 18:00 та завершиться о 22:01. 

Всі новини →