Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Оксана Янішевська: Концерти та творчі вечори для військових стануть доброю традицією

17/05/2015

Військовослужбовців, які проходять бойове злагодження на полігоні Широкий Лан, сьогодні, 17 травня, з концертом відвідали артисти Миколаївської обласної філармонії.

Як розповіла заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська, такі виступи стануть доброю традицією: «Військовослужбовці, які проходять бойове злагодження, несуть службу у зоні АТО та повертаються в рамках демобілізації мають відчувати нашу моральну підтримку. Наші творчі колективи вже провели концерт для військових у зоні АТО. Незабаром планується концерт для військових, які несуть службу на кордоні в Херсонські області. Такі заходи хоч трохи відволікатимуть від важких буднів, даватимуть змогу відпочити та приноситимуть тільки позитивні емоції нашим Героям».

Майже двогодинний концерт нон-стоп для декількох сотень морських піхотинців пройшов без сцени, стільців, декорацій, але під шквал овацій та оплесків. Артисти виконали патріотичні та ліричні пісні, а також передали військовим слова вдячності від всіх миколаївців. Морпіхи подякували артистам «за справжнє свято для душі».

Всі новини →