Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Оксана Янішевська: Цей тиждень пройде під символом вишиванки

18/05/2015

Про це заявила заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська, коментуючи прийдешнє свято – День вишиванки.

«Цей тиждень пройде під символікою вишиванки. 21 травня, власне на свято Дня вишиванки, ми закликаємо прийти всіх на робоче місце, на навчання, чи просто прогулятись вулицею у вишиванці. Суть свята саме у тому, щоб одягнути вишиванку всім містом, всією областю і показати єдність українського народу і вкотре довести, що Миколаїв – це Україна.

23 травня відбудеться Мегамарш вишиванок. Тішуся, що це вже стало традицією в нашому місті. На нього чекають, до нього готуються. Це свято квітучої краси України, одвічні символи і мудрість народу, закарбовані у візерунках, пройшли через віки і зараз вони з нами – оберегом і обіцянкою, що які б складнощі не спіткали, Україна витримає і переможе. Мегамарш вишиванок цього року має бути грандіозним заходом, який об’єднає тисячі патріотів свого міста, своєї Батьківщини. Цього року ми плануємо відійти від звичного маршруту: хода розпочнеться на вулиці Садовій, біля Пам'ятного хреста, а завершиться концертом на площі «Фестивальній». Не хочу відкривати всіх таємниць, але захід має пройти незабутньо та патріотично! Запрошуємо всіх прийти і побачити все на власні очі, а також долучитися до загальнонаціонального єднання!».

Всі новини →