Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Спецпризначенці заступили на службу

03/07/2015

2 липня розпочали службу по забезпеченню охорони громадського порядку та безпеки дорожнього руху на території Миколаївської області спільні наряди, до яких увійшли працівники спеціального загону особливого призначення ДАІ МВС України та батальйонів патрульної служби особливого призначення «Миротворець» ГУМВС України в Київcькій області і «Миколаїв» УМВС України в Миколаївській області.

Для новоприбулих правоохоронців було проведено цільовий інструктаж і начальник гарнізону ОВС полковник міліції Віталій Гончаров, звернувшись доспецпризначенців, закликав їх докласти максимум зусиль для повернення довіри громадян до працівників міліції. «Склалася складна ситуація, і не тільки в розрізі забезпечення безпеки дорожнього руху. Але не існує завдань, які не можна виконати. Своїм уважним та коректним ставленням до населення доведіть, що міліція спроможна утримувати належний стан правопорядку», - зазначив керівник ОВС Миколаївщини.

Крім того, бійці батальйонів та спеціального загону міліції висловили побажання, що не зайвою була б допомога й членів громадських організацій, які бажають навести лад на дорогах.

Новоприбулі до Миколаївщини правоохоронці висловили сподівання, що громадськість прийматиме активну участь у патрулюванні та надасть суттєву допомогу у забезпеченні безпеки дорожнього руху, недопущенню вчинення злочинів та правопорушень.

 

За матеріалами СЗГ УМВС України в Миколаївській області

Всі новини →