Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Вадим Меріков побажав спецпорту «Октябрьск» нових інвестиційних проектів

03/07/2015

Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський, голова облдержадміністрації Вадим Меріков, народний депутат Борис Козир зустрілися з трудовим колективом спеціалізованого морського порту «Октябрьск».

Вітаючи портовиків із професійним святом, Вадим Меріков побажав трудовому колективу нових інвестиційних проектів та планів.

«Спеціалізованому морському порту «Октябрьск» необхідні інвестиції - як приватні, так і державні. Це дасть можливість порту розвиватися. У стратегії розвитку Миколаївської області чітко прописано, що Миколаїв - це місто-порт. На превеликий жаль, ми втратили суднобудівну галузь, але я впевнений, що ми повинні зробити все можливе, щоб повернути суднобудування Миколаївській області. Це історія - як портовиків, так і суднобудівників. Наш край - це край хліборобів, портовиків, суднобудівників і патріотів. Зі святом! Миру нам усім».

Після святкової частини, портовики могли задати актуальні питання міністру і представникам влади.

Також почесними грамотами і годинниками Верховної Ради України відзначені кращі портовики.

«Удачі і успіхів у реформах. Саме наша галузь - одна з небагатьох, яка показує позитивний фінансовий результат. І ми повинні його збільшити. Зробити це ми зможемо тільки за рахунок реформ», - додав Борис Козир.

Всі новини →